Tuesday 5 October 2010

Tradisjonsrik og hjemmelaget mat

Forrige gang jeg var i USA fikk jeg et husmorgen når det gjaldt matlaging. Det var om å gjøre å lage tradisjonsrik norsk mat, helt fra bunnen av. Etterpå har det aldri vært noe problem å lage hjemmelagede kjøttkaker for eksempel :-) Her borte koster ett par kilo kjøttdeig rundt ti kroner... Så i helga var jeg i gang igjen, men det ble bare noen få middager av det. Kjøttkaker til fryseren og kålruletter til middag den dagen, og en dag til. Tro hva mitt neste tradisjonsmatprosjekt skal være... Kumle?




2 comments:

Elisabeth said...

Nydelig mat begge deler. Vi har ofte kålruletter, ungene elsker det og maten går ned på høykant :)

Gunn Elin said...

Saa flinke dere er som lager det! De var gode ja, men tror jeg vil krydre litt mer enn oppskrifta sa neste gang :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...